Om os

Velkommen til

Hos Smits Custom/Støvring dækcenter tilbyder vi landets bedste service, i natur skønne omgivelser. Vi kan med vores interne/eksterne kompetencer udføre alle typer opgaver på din bil.

Da vi går meget op i vores håndværk og den kvalitet vi levere, har vi valgt kun at investere i markedets bedste maskiner til fejl søgning på din bil. Dette sikre et bedre resultat, og mindsker risikoen for fejl.

Smits Custom, har som spidskompetence opbygget et professionelt og højteknologisk dækcenter. I dækcentret er der investeret i det mest avancerede afbalancerings udstyr der indeholder:

  • 3D system, der afslører fejl på dæk & fælg
    • farvekort der afslører fejl på dæk & fælg
    • præcis information om dækkets levetid
    •  Et system der kan håndtere op til 34”

Vi tryller og gør dine ideer til virkelighed, ved at tilbyde dæk, udstødninger, fælge tilpasset din bil og dit temperament.

Smits Custom enterer kun med de bedste leverandører på verdenskortet. For at kunne opfylde vores værdisæt:

  • Kvalitet er for os, at vi altid leverer et grundigt gennemarbejdet produkt
  • Faglig stolthed. At føle vi kan være stolte af det vi leverer og det lever op til det aftalte.
  • Innovation. At vi, indenfor vores kvalitetsrammer, forstår at udvikle og skabe nytænkning, fremskridt og være foran i udviklingen.

Service er et nøgleord hos Smits Custom. Påfyldning af sprinklervæske, kaffe i forbindelse med dækskifte samt en hyggelig sludder er helt naturligt for os .Service er troværdighed og overholdelse af aftaler. At du mødes med arbejdsglæde og humor og at du, som kunde kan møde en personlig og dedikeret betjening. Alt dette har vi samlet i ét ord: ”Custom service niveau”.

Se vores fleksible åbningstider under Fakta til højre

Da værkstedet er et enkeltmands værksted, kan det desværre forkomme at værkstedet er lukket under uddannelse eller afhetning af reservedele.

Vores telefon er naturligvis altid åben, og vi står altid klar til at servicere dem så frem de måtte have spørgsmål.

Kontakt os gerne i dag for et tilbud samt tidsbestilling på +45 2064 1288 eller kontakt@smits-auto.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen, som kunde hos os